Preliminary Daily Schedule

The below schedule is reflective of current planning for an in-person conference. We will continue to monitor circumstances and public health recommendations for group gatherings. The conference website will be updated on an ongoing basis, so check back often for new information.   

Schedule times are Mountain Time (MT).   

Last Updated: September 15, 2022

Saturday, June 24, 2023
Time Event
2 PM – 5 PM Sponsor and Exhibitor Set-up
2 PM – 5 PM Conference Check-in and Onsite registration
Sunday, June 25, 2023
Time Event
7 AM – 4 PM Conference Check-in and Onsite Registration
7 AM – 4 PM Speaker Ready Room
7 AM – 5 PM Lactation Room
7 AM – 9 AM Coffee and Tea Service
8 AM – 5 PM In-Person Concurrent Workshops
(Times vary based on workshop)
8:30 AM – 11:30 AM Sponsor and Exhibitor Set-up
10 AM – 10:30 AM All Attendee Break
12 PM – 1 PM All Attendee Lunch on Own
12 PM – 4 PM Networking & Poster Hall Opens
3 PM – 3:30 PM All the Attendee Break
6 PM – 7:30 PM Networking Reception featuring CSTE Fellowships
Monday, June 26, 2023
Time Event
7:30 AM – 4 PM Conference Check-in and Onsite Registration
7:30 AM – 4 PM Networking & Poster Hall
7:30 AM – 8:15 AM Concurrent Roundtable Sessions (45 minutes)
8 AM – 4 PM Speaker Ready Room
8 AM – 4 PM Position Statement Office
8 AM – 6 PM Lactation Room
8:15 AM – 8:45 AM All Attendee Break (30 minutes)
8:45 AM – 10 AM Concurrent Breakout Sessions (75 minutes)
10 AM – 10:30 AM All Attendee Break (30 minutes)
10:30 AM – 11:45 AM Plenary Session
11:45 AM – 12:45 PM All Attendee Break/Lunch on Own (60 minutes)
12:45 PM – 1:30 PM Concurrent Roundtables / Lunch on Own (45 minutes)
1:30 PM – 2 PM All Attendee Break / Lunch on Own (30 minutes)
2 PM – 3:15 PM Concurrent Breakout Sessions (75 minutes)
3:15 PM – 3:45 PM All Attendee Break (30 minutes)
3:45 PM – 5 PM Concurrent Breakout Sessions (75 minutes)
5:15 PM – 6 PM Concurrent Roundtable Sessions (45 minutes)
6 PM – 7:30 PM Opening Reception
Tuesday, June 27, 2022
Time Event
7:30 AM – 4 PM Check-in and Onsite Registration
7:30 AM – 4 PM Networking & Poster Hall
7:30 AM – 8:15 AM Concurrent Roundtable Sessions (45 minutes)
8 AM – 4 PM Speaker Ready Room
8 AM – 4 PM Position Statement Office
8 AM – 6 PM Lactation Room
8:15 AM – 8:45 PM All Attendee Break (30 minutes)
8:45 AM – 10 AM Concurrent Breakout Sessions (75 minutes)
10 AM – 10:30 AM All Attendee Break (30 minutes)
10:30 AM – 11:45 AM Plenary Session
11:45 AM – 12:45 PM All Attendee Break / Lunch on Own (60 minutes)
12 PM – 12:30 PM Jonathan M Mann Memorial Lecture (Lunch Not Served)
12:45 PM – 1:30 PM Concurrent Roundtables / Lunch on Own (45 minutes)
1:30 PM – 2 PM All Attendee Break / Lunch on Own (30 minutes)
2 PM – 3:15 PM Concurrent Breakout Sessions (75 minutes)
3:15 PM – 3:45 PM All Attendee Break (30 minutes)
3:45 PM – 5 PM Concurrent Breakout Sessions (75 minutes)
5:15 PM – 6 PM Concurrent Roundtable Sessions (45 minutes)
6 PM – 7:30 PM CSTE Social Hour featuring Member Awards Recognition
Wednesday, June 28, 2023
Time Event
7:30 AM –11 AM Check-in and Onsite Registration
7:30 AM – 8:15 AM Concurrent Roundtable Sessions (45 minutes)
8 AM – 12 PM Speaker Ready Room
8 AM – 2 PM Position Statement Office
8 AM – 4 PM Lactation Room
8 AM – 11 AM Networking & Poster Hall
8:15 AM – 8:45 AM All Attendee Break (30 minutes)
8:45 AM – 10 AM Concurrent Roundtable Sessions (75 minutes)
10 AM – 10:30 AM All Attendee Break (30 minutes)
10:30 AM – 11:45 PM Plenary Session
11:45 PM – 12:45 PM All Attendee Break / Lunch on Own (60 minutes)
12:45 PM – 1:30 PM Concurrent Roundtables / Lunch on Own (45 minutes)
1:30 PM – 2 PM All Attendee Break / Lunch on Own (30 minutes)
2 PM – 3:15 PM

Position Statement Discussion (Members Only)

*Members only sessions refer to current dues-paid Active, Associate, Emeritus and Student members.

3:15 PM – 4 PM All Attendee Break (45 minutes)
4 PM – 6:30 PM

Position Statement Discussion (Members Only)

*Members only sessions refer to current dues-paid Active, Associate, Emeritus and Student members.

Thursday, June 29, 2023
Time Event
9 AM – 12:00 PM CSTE Business Meeting (Members Only)

*Members only sessions refer to current dues-paid Active, Associate, Emeritus and Student members.

Saturday, June 24, 2023

Saturday, June 24, 2023
Day Time Schedule Format Event
Saturday, June 24th 2 p.m. – 5 p.m. Sponsor and Exhibitor Set-up
Saturday, June 24th 2 p.m. – 5 p.m. Conference Check-in and Onsite Registration




Sunday, June 25, 2023

Sunday, June 25, 2023
Day Time Schedule Format Event
Sunday, June 25th 7 a.m. – 4 p.m. Conference Check-in and Onsite Registration
Sunday, June 25th 7 a.m. – 4 p.m. Speaker Ready Room
Sunday, June 25th 7 a.m. – 5 p.m. Lactation Room
Sunday, June 25th 7 a.m. – 9 a.m. Coffee and Tea Service
Sunday, June 25th 8:30 a.m. – 5 p.m. In-Person Concurrent Workshops (Times Vary Based on Workshop)
Sunday, June 25th 10 a.m. – 10:30 a.m. All Attendee Break
Sunday, June 25th 12 p.m. – 1 p.m. All Attendee Lunch on Own
Sunday, June 25th 12 p.m. – 4 p.m. Networking & Poster Hall Opens
Sunday, June 25th 3 p.m. – 3:30 p.m. All Attendee Break
Sunday, June 25th 6 p.m. – 7:30 p.m. Networking Reception featuring CSTE Fellowships




Monday, June 26, 2023

Monday, June 26, 2023
Day Time Schedule Format Event
Monday, June 26th 7:30 a.m. – 4 p.m. Check-in and Onsite Registration
Monday, June 26th 7:30 a.m. – 4 p.m. Networking & Poster Hall
Monday, June 26th 7:30 a.m. – 8:15 a.m. Concurrent Roundtable Sessions (45 minutes)
Monday, June 26th 8 a.m. – 4 p.m. Speaker Ready Room
Monday, June 26th 8 a.m. – 4 p.m. Position Statement Office
Monday, June 26th 8 a.m. – 6 p.m. Lactation Room
Monday, June 26th 8:15 a.m. – 8:45 a.m. All Attendee Break (30 minutes)
Monday, June 26th 8:45 a.m. – 10 a.m. Concurrent Breakout Sessions (75 minutes)
Monday, June 26th 10 a.m. – 10:30 p.m. All Attendee Break (30 minutes)
Monday, June 26th 10:30 a.m. – 11:45 a.m. Plenary Session
Monday, June 26th 11:45 a.m. – 12:45 p.m. All Attendee Break / Lunch on Own (60 minutes)
Monday, June 26th 12:45 p.m. – 1:30 p.m. Concurrent Roundtables / Lunch on Own (45 minutes)
Monday, June 26th 1:30 p.m. – 2 p.m. All Attendee Break / Lunch on Own (30 minutes)
Monday, June 26th 2 p.m. – 3:15 p.m. Concurrent Breakout Sessions (75 minutes)
Monday, June 26th 3:15 p.m. – 3:45 p.m. All Attendee Break (30 minutes)
Monday, June 26th 3:45 p.m. – 5 p.m. Concurrent Breakout Sessions (75 minutes)
Monday, June 26th 5:15 p.m. – 6 p.m. Concurrent Roundtable Sessions (45 minutes)
Monday, June 26th 6 p.m. – 7:30 p.m. Opening Reception




Tuesday, June 27, 2023

Tuesday, June 27, 2023
Day Time Schedule Format Event
Tuesday, June 27th 7:30 a.m. – 4 p.m. Check-in and Onsite Registration
Tuesday, June 27th 7:30 a.m. – 4 p.m. Networking & Poster Hall
Tuesday, June 27th 7:30 a.m. – 8:15 a.m. Concurrent Roundtable Sessions (45 minutes)
Tuesday, June 27th 8 a.m. – 4 p.m. Speaker Ready Room
Tuesday, June 27th 8 a.m. – 4 p.m. Position Statement Office
Tuesday, June 27th 8 a.m. – 6 p.m. Lactation Room
Tuesday, June 27th 8:15 a.m. – 8:45 a.m. All Attendee Break (30 minutes)
Tuesday, June 27th 8:45 a.m. – 10 a.m. Concurrent Breakout Sessions (75 minutes)
Tuesday, June 27th 10 a.m. – 10:30 a.m. All Attendee Break (30 minutes)
Tuesday, June 27th 10:30 a.m. – 11:45 a.m. Plenary Session
Tuesday, June 27th 11:45 a.m. – 12:45 p.m. All Attendee Break / Lunch on Own (60 minutes)
Tuesday, June 27th 12:00 p.m. – 12:30 p.m. Jonathan M Mann Memorial Lecture (Lunch Not Served)
Tuesday, June 27th 12:45 p.m. – 1:30 p.m. Concurrent Roundtables / Lunch on Own (45 minutes)
Tuesday, June 27th 1:30 p.m. – 2:00 p.m. All Attendee Break / Lunch on Own (30 minutes)
Tuesday, June 27th 2:00 p.m. – 3:15 p.m. Concurrent Breakout Sessions (75 minutes)
Tuesday, June 27th 3:15 p.m. – 3:45 p.m. All Attendee Break (30 minutes)
Tuesday, June 27th 3:45p.m. – 5:00 p.m. Concurrent Breakout Sessions (75 minutes)
Tuesday, June 27th 5:15 p.m. – 6:00 p.m. Concurrent Breakout Sessions (45 minutes)
Tuesday, June 27th 5:15 p.m. – 6:00 p.m. Concurrent Breakout Sessions (45 minutes)
Tuesday, June 27th 6 p.m. – 7:30 p.m. CSTE Social Hour featuring Member Awards Recognition




Wednesday, June 28, 2023

Wednesday, June 28, 2023
Day Time Schedule Format Event
Wednesday, June 28th 7:30 a.m. – 11 a.m. Conference Check-in and Onsite Registration
Wednesday, June 28th 7:30 a.m. – 8:15 a.m. Concurrent Roundtable Sessions / Networking
Wednesday, June 28th 8 a.m. – 12 p.m. Speaker Ready Room
Wednesday, June 28th 8 a.m. – 6 p.m. Position Statement Office
Wednesday, June 28th 8 a.m. – 4 p.m. Lactation Room
Wednesday, June 28th 8 a.m. – 11 a.m. Networking Hall
Wednesday, June 28th 8:15 a.m. – 8:45 a.m. All Attendee Break (30 minutes)
Wednesday, June 28th 8:45 a.m. – 10 a.m. Concurrent Breakout Sessions (75 minutes)
Wednesday, June 28th 10 a.m. – 10:30 a.m. All Attendee Break (30 minutes)
Wednesday, June 28th 10:30 a.m. – 11:45 a.m. Plenary Session
Wednesday, June 28th 11:45 a.m. – 12:45 p.m. All Attendee Break / Lunch on Own (60 minutes)
Wednesday, June 28th 12:45 p.m. – 1:30 a.m. Concurrent Roundtables / Lunch on Own (45 minutes)
Wednesday, June 28th 1:15 p.m. – 2 p.m. All Attendee Break / Lunch on Own (30 minutes)
Wednesday, June 28th 2 p.m. – 3:15 p.m. Position Statement Discussion (Members Only)

* Members only sessions refer to current dues-paid Active, Associate, Emeritus and Student members.

Wednesday, June 28th 3:15 p.m. – 4 p.m. All Attendee Break (45 minutes)
Wednesday, June 28th 4 p.m. – 6:30 p.m. Position Statement Discussions (Members Only)

* Members only sessions refer to current dues-paid Active, Associate, Emeritus and Student members.





Thursday, June 29, 2023

Thursday, June 29, 2023
Day Time Schedule Format Event
Thursday, June 29th 9 a.m. – 12 p.m. CSTE Business Meeting (Members Only)

* Members only sessions refer to current dues-paid Active, Associate, Emeritus and Student members.